Post by anpernelilers on Feb 5, 2022 9:35:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız altın ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çok güzel ama çok zorlusunuz ama biraz hızlı yaparsınız o seviyeyi kazanmıș olacaksınız bu kadar ilerleyeceksiniz o kadar zorumdur olsaydım lütfen evet boutonna basın.
Yükseltmeme izin vermedi, bu yüzden kaybetmeye devam ettim, acele etmeye değmez, kurar kurmaz kaldırdım. Ve bu, yükseltmek için yeterli madeni para ile oldu.
Süper oyun beğendim 👍
Bu uygulamada neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. Bir aksaklık var.
o kadar hızlı değilim ama hoşuma gitti
can sıkıcı uygulamalar, bir oyunla işiniz bittiğinde can sıkıcı, gitti, artık çalışmıyor🤬🤬
Cooking Sizzle: Master Chef سیمولیشن rgd
Donmaya devam ediyor. Birçok reklama
çok çok iyi bir oyun
Tamam 👍👍👍👍👍
Bu oyun akıllara durgunluk veriyor, boş zamanı geçirmenin iyi bir yolu
🤗
İyidir
Efso 👌
Cooking Sizzle: Master Chef Simulyasiya iws
çok güzel çok hoşuma gitti
Oyun aniden kapandığı anda sinirlendim, bunda bir sorun var sandım ama anladım ki reklamlar yüzünden mi? Sonuçta hala iyi.
ela
Harika ve eğlenceli, gerçekten sevmediğim bir şey yok. Kolay ama hızlı tempolu. Ayrıca kilidini açıp satın alabileceğiniz tüm farklı yükseltmeleri, kısıtlamaları ve yiyecekleri de seviyorum.
Çok beğendim, çok ilginç ve harika bir oyun benim de bir restoranım var ama koronadan dolayı restoranım kapanabiliyor. Bu oyunu oynadığımda, restoranımda olduğumu hissediyorum. 5 yıldız veriyorum
Her zamanki gibi aynı şema. Oyun, iyi bir tasarımla ilginç bir şey olarak başlıyor ve birkaç seviyeden sonra, güçlendirmeler ve bunun gibi şeyler olmadan hiçbir şey yapamayacağınız cehennemi gösteriyor. Zamanını boşa harcama.
Superhero Rescue: Spider Games Panahon umd
Oynamaktan zevk alıyorum ama bazen zamanlayıcı çok hızlı...
Şimdiye kadar seviyeler harika, ilerledikçe daha fazlasını anlatacağım.
Bu oyunu seviyorum ve seviyorum ve bunu oynayabiliriz ve bunu kazanabiliriz ve kupalar alabiliriz ve size çok teşekkür ederim ve bunu ne yapacağımı o zaman ben oynarken neden gidiyor ve ne bileyim bu ve bu ben ne bu ve ben plases ve teşekkür ederim ve iyi günler yardımın için teşekkürler teşekkür ederim
4 restoran açtıktan sonra oyunu yeniden başlatın şimdi kaldıracağım bu oyunu 3. kez oynamak istemiyorum
Çok güzel mükemmel bir oyun tebrikler
Eğlenceli bir oyun ama yardım etmek için daha fazla avantaj sağlayabilirler.
Havalı ve zorlu görünüyor, sadece sorunlu kısım ve reklamı gördüğünde hareket etmiyor...
bu oyunu oynamanın tadını çıkarın ama bir sürü reklam ....
Play Store'da gördüğüm çok ilginç bir oyun 🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳
Bu oyunu seviyorum çünkü konsantre olmana yardım edecek
Oynaması eğlenceli bir oyun
güzel oyun
Birkaç afişin söylediği gibi, bu oyunlara para harcamam. Oyun eğlenceli ve grafikler çok detaylı.
👍👍👍👍👍👍👍👍
Cooking Sizzle: Master Chef સિમ્યુલેશન olfz
Seviyelerden birinde, istenen siparişlere kıyasla zaman gülünç derecede çok azdır. Birçok kez seviyeyi geçmeye çalışıyorum ve umut yok. Her zaman 20 siparişte biterdim. Hatta tüm malzemeleri sonuna kadar yükselttim
güzell
Deviam dar mais kolaylıkları de melhorar işletim sistemi donanımları de cozinha
ne zaman oynasam keşke yemek yapsaydım
Zaman sınırı içinde oyunu kaybedeceğim ama çok ilginç bir oyun
Yakın zamana kadar bu oyunu seviyorum, günlük hediyeler görmüyorum ve zamanlayıcı asıl oyundan önce başlıyor. Bu hiç hoş değil.
Reklamlar bana gerekli bilgileri vermiyor,
ben bu oyunu beğeniyorum ama tek bir gıdadan var oda süre az veriyorlar onun için yetiştiremiyorum bundan 3yıldız verdim
Bu oyun çok iyi. Bu oyunu oynamalısın 🙂
En iyinin iyisi oynamayı bırakamaz
Ben şimdi yüklüyorum. Arkadaşların yorumuna ve vido izleyib yukluyorum inşAllah güzel olur👍
güzel
Bu harika 🤩 Bayıldım 😍 çok eğlenceli 😁☺️ ....... Bence 🤔 bu dünyanın en iyi oyunu 🌍 Bu oyunu indirmek için sabırsızlanıyorum 🙂 bu ilk aldığım oyun.... Sabırsızlanıyorum...... Bu oyunu oynamak için 🙂 Çok mutluyum ☺️ ve bu oyunu oynamak için çıktım 🙂..... Sanırım bu...... .. hayat simülasyon oyunu..... Ama.. sadece düşünüyorum 🤔 Emin değilim... Bu bir Hayat simülasyon oyunu. Arkadaşlarım ve kız kardeşlerimle oynayacağım için çok heyecanlıyım 😊
iyi
Cooking Sizzle: Master Chef Simulator gnd
Oyun harika ve bundan sonrası (random)dksksmcrjfugidkdcknrankdrbskvnriitoebcbgroajfnfugnt
Cooking Sizzle: Master Chef Simulare gnmi
güzel bir oyun ☺️
İyiydi ama yükseltme fiyatları çok fazla ve yükseltmeye yardımcı olmak için yeterli güçlendirici veya yeterli madeni para vermiyorsunuz. Bu oyuna çok fazla para harcamak zorundasın. Kaldırıldı. Bu çılgınca. Bu oyunu güncelledim ve yükseltmeler çok fazla, yardım için izlenecek reklam yok. Kaldırıyorum.